EXCLUSIVE INTERVIEW WITH PACKAGE AOC

0
12
Advertisement


1. What first got you into music?
Ans: Well, its all thanks to God almighty for the talent and his grace. Music is something have always wanted to do.
2. Who inspired you to make music?
Ans: I was inspired by lots of artists back in my childhood days, I grew up loving them and I had to make my sound
too.
3. How would you describe the music that you typically create? 
Ans: It’s a VIBE, I sing songs about lifestyle and What’s happening around me.
4. What is your creative process like?
Ans: I take my time well to create a good sound, it’s a slow and steady process. Everything must be done accurately To archive great sound.
5. Who would you most like to collaborate with?
Ans: Anyone talented is fine by me home and abroad

AOC


6. What is one message you would give to your fans? 
Ans: Believe in yourself and trust the process.
7. What would you be doing right now, if it wasn’t for your music career? 
Ans: I Will be doing my other business which I am also quite successful at. 
8. Where have you performed? What are your favorite and least favorite venues? 
Ans: Have attended and performed at a lot of events but the best is yet to come, as an artist it always gets better
9. Do you have any upcoming shows?
Ans: Yes Be Happy concert which will feature lots of A-list artists, my team is currently working on all plans to make it successful
10. How do you feel the Internet has impacted the music business?
Ans: It as brings new vibes to the music business. 
11. What is your favorite song to perform? 
Ans: “Be Happy”, that’s my favorite because it a song we all need and can relate too well.
12. Which famous musicians do you admire? 
Ans: I admire everyone in the music industry.
13. What is the most trouble you’ve ever gotten into?
Ans: None, I love peace.
14. What is the best advice you’ve been given?
Ans: Is to be me and to always work harder daily.
15. If you could change anything about the industry, what would it be?
Ans: I would love to change the mentality of artiste that believes in talent alone, the music business is more than that, you need to pay attention, study and put lots of effort. 
16. What’s the meaning of ur stage name. “PACKAGE AOC” 
Ans: it means ALL IN ONE.
17. What’s next for you?
Ans: A lot will be happening soon, singles, videos and many more. You just watch out. Follow me on Instagram @packageaoc to be the first to know more.


Leave a Reply