God is the giver of all inspirations – Posi

0
69
Advertisement


1. What drew you to the music industry?

Answer:  Music for me is divine, it all started from childhood in the church as children choir. I didn’t see it as a career before until I dabbled into it having seen others make great exploit off it.

2. Who are you inspired by?

Answer: God is the giver of all inspirations, He directed my steps into the music world, also the fear of poverty inspired me. Looking at my background and the hood I came from, it always pushes me to want a better life. Thirdly, a lot of people who have crossed this path (especially female gender in an industry that is considered misogynist) and made exploits inspire me too from Beyonce, Rihanna, Billie Eilish, Asa, Simi, Teni, Tiwa Savage, Seyi Shay, Yemi Alade and many more others.

3. Please explain your creative process?

Advertisement


Answer: It’s all-natural; sometimes I write, sometimes it just flows like a rapper freestyling. Most of which are from experiences, mood, and feelings.

4. What’s an average day like for you?

Answer: fun, just like every other people out there. I assist my mom with house chores, go to the studio to vibe, take photographs, and when there is a show I rehearse well to be prepared.

5. Is there a hidden meaning in any of your music?

Answer: Not really, except in some cases where I have to use my Idanre dialect.

6. Do you collaborate with others? What is that process?

Answer: Yes, of course, a collaboration they say is the next competition. As long as the artiste meet the requirements; I am always available

7. Please discuss how you interact with and respond to fans

Answer: Social media has made that much easier now, sometimes I go live on Instagram, we engage very well there and I know most of my fans because we have become a big family.

8. What is your favorite part of this line of work? Your least favorite? Why?

Answer: Showing the world your art and them appreciating it in return has been the favorite part of my career, it’s more like I speak for many people. The least favorite part is that people expect too much from you; they expect that you live and act rich. 

9. Have you ever dealt with performance anxiety?

Answer: Yes, of course, the first time was when I perform on a campus show with over 5000 people, I felt the fright in the beginning but as soon as I started performing and seeing people’s acceptance I just switch up and I came out good.

10. Tell me about your favorite performance venues?

Answer: I haven’t performed at O2 in London and the American Main bowl, so, for now, I don’t have a favorite venue. I see all venues as the same as long as the fans can catch the vibe.

11. What advice would you have for someone wanting to follow in your footsteps?

Answer: I still need advice myself, but the best advice is to be the best you can be and live your dream to the fullest.


Leave a Reply